Retur:
Fortrydelsesret
Når du køber en vare hos os, har du en fortrydelsesret på 14 dage.
Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du derfor senest 14 dage efter, at du har modtaget varen give meddelelse til Vores Jord om, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten og derfor vil returnere varen. Din meddelelse skal ske ved en utvetydig erklæring – f.eks. ved postbesørget brev, fax, e-mail til mailadressen mail@vores-jord.dk.

Herefter skal du sende varen retur til Vores Jord senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Brug original emballage
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du har altid mulighed for at returnere din vare, hvis du overholder fortrydelsesfristen. Såfremt varens værdi er forringet, når den modtages, eller er varen blevet beskadiget, har vi mulighed for at fratrække et beløb, svarende til værdiforringelsen.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ombytning
Hvis varen du ønsker ombyttet til ikke er på lager eller at du ønsker at ombytte til en dyrere vare, vil vi fremsende et tilgodebevis til en ny bestilling.

Vær opmærksom på at ordre fra Grønland, Færøerne og Island, tilbyder vi ikke gratis ombytning. Vi krediterer dog for købet, så snart vi har modtaget din returpakke og herefter kan du lave et nyt køb.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

24 måneders reklamationsret – evt. begrænset af holdbarhedsdato – gælder også brugte vare og skaffevare. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis man ønsker pengene retur fra sin ordre, og man har benyttet sig af bytte labelet, vil det medføre et ekspeditions gebyr på 39,-
Vælger du selv at betale for forsendelsen, ved en returnering bliver der ikke påkrævet et ekspeditions gebyr.
Du skal dog være opmærksom på at en normal forsendelse, nemt kan koste op til 90,- uden TracknTrace.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores adresse:

Vores Jord
Nyborgvej 424
5881 Skårup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, efter aftale telefonisk eller på mail.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.